Image
Top
Menu

Nieuw kantoor Webhelp in Rotterdam

Nieuw kantoor Webhelp in Rotterdam

Webhelp heeft een nieuw kantoor in Rotterdam

Webhelp heeft een nieuw kantoor in Rotterdam
Project details:

Project:
Webhelp Delftse Poort

Plaats:
Rotterdam

Opdrachtgever:
Activ i.o.v. Webhelp

Ingebruikname:
April 2018

Projectomschrijving:

Webhelp, met maar liefst 40.000 medewerkers, heeft zich ontwikkeld tot een internationale speler op het gebied van Business Process Outsourcing (BPO). Webhelp is specialist in customer experiences via alle kanalen: telefonie, social media, chat en webcare.

De Delftse Poort is een grootstedelijk kantoorgebouw in het hart van het Rotterdam Central District direct gelegen bij het Centraal Station van Rotterdam. Delftse Poort wordt momenteel getransformeerd tot full service multi-tenant gebouw en biedt kantoorruimte aan uiteenlopende doelgroepen zoals gevestigde corporates, ambitieuze startups, ondernemers, MKB-bedrijven en non-profit organisaties waarbinnen eersteklas, maar tegelijkertijd laagdrempelige, dienstverlening centraal staat.

Indelingsvrijheid en snel kunnen verschuiven van werkplekken is belangrijk voor het gebruik van de ruimte en daarmee een ontwerpuitgangspunt. Het gebouwdeel dat Webhelp huurt heeft een grote kolomvrije vloer en is voorzien van een computervloer ideaal voor hun open werkconcept.

De gemiddelde leeftijd van werknemers van Webhelp ligt tussen de 17 en 25 jaar. Een doelgroep die vraagt om een frisse kijk op het interieur waar het in pauzemomenten inspeelt op de wensen om te kunnen ‘chillen’ maar ook om actief en gezellig met elkaar een broodje te kunnen eten.  Daarom komen er warme felle kleuren terug in de ontmoetingsruimtes en zijn er gezellig hoeken met vrolijke en bijzondere zitelementen bedacht. Deze kleurrijke omgeving steekt af tegen de werkvloer waar juist gekozen is voor rustige tinten zoals wit, grijs en Webhelp-blauw.

Werkzaamheden:

– Indelingsontwerp
– Kleur en materialisatie
– Begeleiding aanschaf projectmeubilair in de ontmoetingsruimten
– Nauw overleg met opdrachtgever.