Image
Top
Menu

Tastvol is mede- organisator en deelnemer van Ronald2Emma – a journey4life. Het doel is een zo groot mogelijk bedrag bij elkaar te brengen voor het Ronald McDonald Kinderfonds en het Emma Kinderziekenhuis.

Op vrijdag 24 mei 2013 vertrokken 4 motoren, 4 auto’s en 12 lotgenoten om de zware en barre tocht te doorstaan door 20 landen, over 10 intensieve rally-trajecten van 8.500 kilometer. Een enorme onderneming, die naast de ervaring, ontberingen, indrukken en uitputtingslagen ook moet leiden tot een prachtige opbrengst voor de twee goede doelen; het Emma Kinderziekenhuis en het Ronald McDonald Kinderfonds. Letterlijk een journey4life dus, die na 17 intensieve dagen op zondag 9 juni eindigde in het Emma Kinderziekenhuis in Amsterdam.

Het initiatief wordt gesteund door onze ambassadeurs: Robert ten Brink, André Kuipers, Chantal Janzen, Leontien van Moorsel, Yvon Jaspers, Jan Vayne en Hans van Breukelen.

Met trots hebben wij een cheque van €90.000,= mogen overhandigen aan het Ronald McDonald Kinderfonds en het Emma Kinderziekenhuis.

Voor meer informatie, bezoek de website: www.ronald2emma.nl

Emma2Ronald