Image
Top
Menu

Particulier

Bij Tastvol staat beleving altijd centraal

Een ontwerp moet een beleving zijn. Met haar ervaring in zowel architectuur als interieurarchitectuur wil Marloes met haar ontwerpen de menselijke zintuigen stimuleren. Een ruimte kan meerdere functies hebben, maar met een ontwerp van Tastvol heeft een ruimte niet enkel een functie meer; het ontwerp voegt namelijk ook een unieke stijl en beleving toe aan de ruimte.

Hoe Tastvol dit aanpakt?
Na het kennismakingsgesprek, waar ideeën en inspiratiebeelden worden doorgenomen, wordt de vraag of een idee vertaald naar een concept waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen. Tastvol gelooft in transparantie: gedurende het ontwerpproces zullen op diverse feedback- momenten kleurkeuze, materiaalkeuze, adviezen en het budget van het concept uitgelegd en besproken worden. Kijk in het stappenplan voor een volledig overzicht.

Door deze aanpak worden ideeën vertaald en inspiratiebeelden gecombineerd; zo vormt zich een ontwerp wat bij u past. Bent u benieuwd naar eerdere ontwerpen van Tastvol? Kijk dan eens bij de projecten van Tastvol. Heeft u vragen over de mogelijkheden bij u thuis? Bel of mail Tastvol!