Image
Top
Menu
  • Over Tastvol

    Het gezicht achter Tastvol

  • Over Tastvol

    Visie van Tastvol

Wie zoekt naar herkenning en visualisatie van zijn beleving vindt bij Tastvol precies wat hij of zij zoekt. Tastvol maakt samen met u een concrete vertaling van uw ongedefinieerde wens. Vanaf het eerste verkennende gesprek tot en met het ontwerp, in nauw overleg met u, en steeds met terugkoppeling of de “tussenstand” nog steeds aan uw oorspronkelijke idee en wens voldoet.

Tastvol Architectuur en Interieur is opgericht in 2012 door Marloes Faber, een ervaren architect en interieurarchitect. Met die combinatie geeft zij met Tastvol betekenis aan de beleving van architectuur en interieur. Marloes is gefascineerd geraakt door de zintuigelijke waarnemingen die mensen ervaren wanneer zij een ruimte betreden en die daarmee bijdragen aan de beleving van een ruimte. 

 

Missie & visie
Bij een samenwerking met Tastvol staan transparantie en creativiteit centraal. Marloes is een ervaren architect en interieurarchitect die samen met u uw ideeën en inspiratiebronnen vertaalt naar een krachtig en sprekend ontwerp.

De ontwerpen van Marloes hebben allemaal een ding gemeen; haar ontwerpen spreken de zintuigen aan. Een karakteristieke eigenschap waarmee Tastvol een actieve en prikkelende beleving toevoegt aan haar ontwerpen. 

Bekijk hier de ontwerpen van Marloes.

 

Wie is Marloes Faber?
Marloes
Het gezicht achter Tastvol is Marloes Faber: een spontane, sociale en vooral gedreven vrouw met een uitzonderlijke passie voor ontwerpen. Marloes heeft een avontuurlijke en ondernemende instelling waarmee zij het uiterste uit haarzelf, anderen en haar opdrachten haalt. Dit uit zich in unieke en doordachte ontwerpen die alle zintuigen prikkelen.

Marloes is door de jaren heen gefascineerd geraakt door de zintuigelijke waarnemingen die mensen ervaren wanneer zij een ruimte betreden. Vanuit deze inspiratie zet zij gedachten en ideeën om in ontwerpen. Ze denkt graag mee met anderen om tot de meest passende oplossing te komen en een ruimte optimaal te gebruiken. Door haar ervaring in zowel architectuur als interieurarchitectuur weet zij als geen ander hoe ze beleving toe kan voegen aan het ontwerp en de inrichting van een ruimte. Door te luisteren, analyseren, vragen te stellen, keuzes te maken en te overleggen weet Tastvol ideeën te visualiseren en te vertalen naar een passend ontwerp.

Bekijk hier het curriculum vitae van Marloes Faber.