Image
Top
Menu

Zakelijk

Bij Tastvol staat beleving altijd centraal

Een ontwerp moet een beleving zijn. Een beleving die stimulerend of rustgevend kan zijn, activerend of inspirerend. Bij een eerste gesprek wordt besproken wat de functie en eisen zijn van het project of de ruimte. Een ruimte kan meerdere functies hebben, maar met een ontwerp van Tastvol heeft een ruimte niet enkel een functie meer; het ontwerp voegt namelijk ook een unieke stijl en beleving toe aan de ruimte. Doormiddel van kleur- en materiaalkeuze, en door de keuze en plaatsing van overige losse elementen, wordt bij elk project een uniek concept neergezet passend bij de doelgroep en functie. Door continue feedback wordt zowel een beleving als een gewenst resultaat gecreëerd.

Het werkveld van Tastvol is breed en reikt van stedenbouwkundige inpassingen, inbreidingslocaties, en herbestemming van bestaand vastgoed tot specifieke doelgroepen zoals woningbouw, onderwijs & kinderopvang, cultuur, retail, hospitality, (kleinschalige) zorg gerelateerde projecten en specifieke interieuropgaven. Belangrijk daarbij zijn duidelijke afspraken over de eisen, planning en het budget. Tastvol heeft ervaring met grote projecten; zo bent u bij een samenwerking met Tastvol verzekerd van professionaliteit, representativiteit en betrokkenheid.

Om in ieder stadium van het proces volledige ondersteuning te kunnen bieden, dus ook op de vlakken die niet onder de “ontwerp- discipline” vallen, werken wij in het Architectenconsortium samen met ervaren projectmanagers, tekenbureaus en bouw- adviesbureaus. Ook nadat de ontwerpfase van een bouwproject is afgerond, blijft Tastvol actief. Tijdens de realisatie van de plannen houden we contact en vindt met regelmaat een controle plaats ten aanzien van de kwaliteit en het oorspronkelijke ontwerp. Kijk in het stappenplan voor een volledig overzicht van de werkwijze van Tastvol.

Benieuwd naar ontwerpen van Tastvol? Bekijk ons portfolio voor eerder afgeronde projecten. Heeft u een andere vraag? U kunt Tastvol bereiken via telefoon: +31 (0)6 – 14 19 45 02 of via email: info @tastvol.nl of stuur een bericht via het contactformulier.