Image
Top
Menu

Wonen in het grensgebied van stad en natuur

Wonen in het grensgebied van stad en natuur

Wonen in het grensgebied van stad en natuur
Project details:

Project:
Interieuradvies bijzondere vrijstaande woning

Plaats:
Veenendaal

Opdrachtgever:
Particulier

Ingebruikname:
Zomer 2017

Projectomschrijving:

In het grensgebied van stad naar natuur is een bijzondere vrijstaande woning verrezen. De woning is georiënteerd op het landschap; omgeven door water en riet. Vanaf de straatzijde kent de woning een meer gesloten karakter.
De bijzondere vorm van de woning met ronde kap en een ‘ribbenkast’ van eikenhouten spanten in samenspel met de beleving van het landschap van water en rietgewassen zijn inspiratie voor het interieur van de woning. Daarnaast waren de wensen van de opdrachtgever duidelijk: stoer, rustig met een warme uitstraling. In het interieur is dit tot uiting gekomen in een rustig kleurenpalet van grijstinten op vloeren, wanden en (maatwerk) meubilair in samenspel met de warmte van de eikenhouten spanten. Verlichting speelt een belangrijke rol door het accentueren van de juiste elementen, hiervoor is op speelse wijze gebruik gemaakt van vloer-, wand- en plafondverlichting.
De woning is levensloopbestendig ontworpen, daarom bevinden de masterbedroom met kleedkamer en riante badkamer zich ook op de begane grond en zijn voorzien van alle wenselijke luxe en comfort. Tot in het kleinste detail is nagedacht over de toepassing en samenspel van kleuren en materialen.

Werkzaamheden:

  • Sfeerimpressies
  • Kleur en materialisatie
  • Lichtplan
  • Ontwerp maatwerk meubilair
  • Nauw overleg met opdrachtgever.