Image
Top
Menu
20 september, 2016

Realisatie leisurecentrum “The Maxx” van start

Het 7.200m² grote kantoor- en showroompand aan de Koningsschot 55 in Veenendaal, wordt na jaren van leegstand herbestemd tot het Family Entertainment Center The Maxx Veenendaal. Deze week zijn na jaren van voorbereidingen en het doorlopen van vergunningenprocedures, de verbouwwerkzaamheden gestart. Hiermee wordt een leegstaand kantoor- en showroompand ingevuld met een nieuwe activiteit, die een impuls zal gaan geven aan Veenendaal en de wijde omgeving. Bij The Maxx kan men vanaf eind dit jaar elektrisch karten, blacklight midgetgolfen, lasergamen, poolen, proberen te ontsnappen uit escape rooms, trampolinespringen en uiteraard eten en drinken in de bijbehorende horecafaciliteiten.
MA Management & Architecture heeft vanaf het initiatief alle projectmanagement en contractmanagement werkzaamheden behartigd, van het tot stand brengen van huurovereenkomsten, het verkrijgen van de vergunningen tot en met het begeleiden van de gehele verbouwing.
Het interieurontwerp van het Family Entertainment Center “The Maxx” is gemaakt door Tastvol Architectuur en Interieur. De verbouwwerkzaamheden worden uitgevoerd door de combinatie R&R Bouw uit Veenendaal, Delektro uit Veenendaal en B van de Weert installatietechniek uit Rhenen.
In december 2016 zal de opening van The Maxx plaats vinden.